Baziron as - osvrti na dermatologe i pacijente

Često se pitate što znači ime popularnog tretmana kože? A tko među nama čita sastav lijeka na poleđini paketa? Da ne bismo dali fantazijski prioritet zdravom razumu, razjasnimo što stavljamo na lice, težimo njegovoj ljepoti i zdravlju kože. Naravno, za pomoć ćemo privući prave profesionalce i iskusne korisnike.

Sastojak, o kojem će se raspravljati danas, osmišljen je za borbu protiv akni i naziva se benzoil peroksid ili benzoil peroksid. Najpoznatiji i pristupačni lijek s njim u sastavu - basiron od akni.

Baziron Gel

Farmaceutski pripravak u obliku gela ili kreme s izraženim antimikrobnim djelovanjem. Njegov glavni sastojak pripada organskoj obitelji peroksida, peroksida. To je dio sredstava

  • od akni,
  • preparati za izbjeljivanje kože
  • gelovi za izbjeljivanje i paste
  • deterdžent s efektom izbjeljivanja.

Ništa slično? Da, to je oblik vodikovog peroksida.

Kako to funkcionira?

Zbog sebostatskog učinka benzoil peroksida, bazron

  • smanjuje izlučivanje sebuma
  • komedolitički učinak doprinosi čišćenju i suženju usta pora,
  • antibakterijski učinak ne dopušta da se bakterije razmnožavaju.

Jednostavno rečeno, stvara uvjete koji su nemogući za život bakterija. Lijek oslobađa dodatne molekule kisika u potkožno tkivo, gdje bakterije koje uzrokuju akne žive i aktivno se razmnožavaju.

Sojevi bakterija koje uzrokuju akne su anaerobni mikroorganizmi. To znači da ne vole kisik. Lijek ih jednostavno ubija, smanjujući broj kolonija i ostavljajući male šanse za nastanak akni.

Što on tretira basiron kremu

Dermatolozi propisuju bazron za liječenje i prevenciju akni. Može se koristiti za upale na licu i tijelu. Zbog svojih svojstava ubijanja bakterija, to je izvrstan način prevencije.

Kome je potrebna akrona

Benzoil peroksid je komponenta bez dobne granice. Bilo koji acne pacijent može ga koristiti.

Na osjetljivu, sklonu iritaciji i ljuskastoj koži, nanosi se u minimalnoj dozi.

Engleski dermatolog Somerville vjeruje da je lijek idealan za bolesnike s masnom kožom sklonom aknama.

Gdje pronaći baziron i analoge

Baziron se prodaje u ljekarni, prodaje se bez recepta, zajedno s drugim lijekovima protiv akni. Analogi baze:

  • benzoil peroksid,
  • deskvam,
  • proderm,
  • eklaran.

Dermatolozi često propisuju shemu za liječenje akni iz bazirona i drugog lijeka, ali je sam po sebi dobar.

koncentracija

Baziron gel se prodaje sa sadržajem glavne komponente od 2,5%; 5%; 10%. Većina je dovoljna za prve dvije opcije.

Oblik 10% može biti učinkovitiji, ali se povećava i vjerojatnost komplikacija:

  • izgled suhoće
  • piling
  • mikropukotine.

Koliko često se primjenjuje basiron

Najbolje je koristiti baziron dva puta dnevno za liječenje i prevenciju. Ali određuje učestalost stanja kože. Treba voditi tečaj, koji preporučuje upute, ako se pojavi iritacija, možete smanjiti dozu ili preskočiti jednu uporabu.

Koliko dugo treba koristiti

Akne se mogu liječiti, ali postoji velika vjerojatnost njihovog ponovnog pojavljivanja, stoga lijek mora uvijek biti pri ruci. Tako možete držati situaciju pod kontrolom i ne dopustiti da se pogorša kada se pojave prvi znakovi anksioznosti. Za prevenciju, možete se prijaviti jednom dnevno noću.

Ako se pojavi tzv. Tolerancija, ovisnost, tretman gelom treba kombinirati s pilingom (pilingom) s posebnom spužvom ili četkom za lice.

I konačno, malo poznata činjenica i zajednički mit.

Mnogi ne znaju da peroksid može ostaviti tragove blijeđenja na odjeći.

Zajednički mit je povezanost benzoil peroksida s rakom. Znanstvenici opovrgavaju te glasine, supstanca nije karcinogen.

Recenzije kupaca

Uputa ne obećava čuda: uz sustavnu uporabu, učinak dolazi za mjesec dana, cijev treba biti dovoljna za tri. Većina primjećuje poboljšanja nakon tjedan dana. Ali tu su i razočarani. Možda nisu dali lijeku šansu?

Što kažu kozmetičari

Među stručnjacima za basiron ac recenzije također variraju:

  • neki ga smatraju bezvrijednim drogom
  • drugi prepoznaju učinkovitost i uključuju u sastav složenih kozmetičkih shema.

Među protivnicima njegove uporabe su oni koji vjeruju u ispravnost liječenja akni antibioticima, au bazironi vide uzrok strašnih pojava - kontaktni dermatitis.

Navijači lijeka preporučuju kombiniranje s profesionalnom skrbi za liječenje lokaliziranih osipa. U kombinaciji s diferinom (retinoik) koristi se za stimuliranje pilinga i čišćenja pora.

Svatko tko pati od akni koje je teško liječiti savjetuje se sprijateljiti s dermatologom, s kojim možete biti zajamčeni uspjeh.

3 KOMENTARI

Od osnovnog sloja kože. I s obzirom na to da je imam, pa je previše osjetljiva, pa mi je općenito kontraindicirana. Ogledalo mi bolje odgovara. Preporučio bih je svakome tko ima osjetljivu kožu.

Pa, što je to analogno? Ogledalo - antibiotik.
Baziron nije antibiotik, njegova glavna aktivna tvar je benzoil peroksid, koji nije ovisan i nema nikakve veze s antibioticima. Ja mogu reći iz mog iskustva da acne baser mi je pomogao puno. Sada se pojavljuju vrlo rijetko, ali ako iznenada, nekoliko puta razmazati bubuljicu i sve prolazi.

Ogledalo je svojevrsni analog Bazirona. Samo je to skoro 2 puta jeftinije. A što se tiče učinkovitosti, uopće nije niža od Bazirona.

Krem baziron kao recenzije

Vaša povratna informacija o uporabi lijeka Baziron AS za akne je zanimljiva. Djelotvornost, nuspojave,...

26.12.2009 21:39, Liska
Koristim Baziron 3 tjedna, broj akni se nije smanjio (koža se suši i jako se ljušti (ne znam što da radim, ništa ne pomaže.

08/08/2010 19:35, Sasha
Na vlastito iskustvo u liječenju BASIRON-a, želim reći da sam s prvom primjenom malo pomogao, a naknadnim tretmanima samo sam osušio cijelu kožu, pojavio se piling, a akne su se pojavile više nego nestale.

08/09/2011 20:33, Catherine
Moj savjet vama je kako se brzo riješiti akni, koristim ovu metodu jako dugo, operite lice sapunom, tako da postane suha, a zatim primijenite akne na linkomicin (u ljekarni košta 15 rubalja). A ako se akne pojavljuju svakog ljeta na čelu, onda je vrijedno svako jutro, a navečer razmazati čelo nepodmirenim, to je supstanca prirodnog podrijetla. Kooperativnost se može kupiti putem interneta ili u dućanima života, a akne ne vole jabučni ocat, pa akne možete namazati kiselom jabukom.

03.09.2013 07:05, Proljeće
Što više osušite kožu, sapunom, na primjer, što ga više pokušava eliminirati, a onda se sebum učini sve većim, a gdje su akne?

28.09.2011 13:13, Inna
Imam istu šansu, koristim basiron, ali isušuje kožu i akne baš kao što se pojavljuje, ako nađete način da to podijelite, molim.

16.02.2013 22:50, Liza
Baziron treba primijeniti na akne, a ne na cijelo lice)

04.04.2013 11:34, Mari
Imam opću alergiju na nju. U početku, lice je strašno gorjelo, a onda je izašla mala vodena akna koja svrbi. Dao sam mu velike nade ((((

17.05.2013 19:10, Tifa
Mari samo sagorijevate iz ovog alata, morate nanijeti palčeve i smanjiti dozu, ili nanositi dječju kremu nekoliko sati nakon nanošenja

27.7.2013 18:36, Vladimir
Želim ispričati zanimljivu priču. Zapravo su mučili akne i izbor pao na "basiron ac" prva cijev stvarno pomogla, a učinak je bio vidljiv nakon tjedan dana, nije bilo problema, nakon mjesec dana kupio sam još jednu tubu, a onda je počela, za 2 dana uporabe (isti sloj) koža je bila pokrivena hrpa mjesta i još uvijek nije jasno što i sve to na licu. Odlučio sam se liječiti jer nisam mogao otići odavde kod kuće, pio tavegil, ali avaj, tjedan dana kasnije ništa se nije dogodilo. Odlučio sam otići na plaćenu kliniku jer je bilo 5 minuta od kuće, a što mislite, liječnik je rekao da je došao na vrijeme, jer je oteklina očiju počela, propisano mu je mnogo toga. naime; 4 kapi 500 ml tekućine, 7 intramuskularnih injekcija dnevno, kapanje svaki drugi dan. Doma piju dvije vrste tableta, i razmazuju se određenom masti, vjerujte mi, ljudi su bolji od par pimplesa od cijelog lica, sada je sve nestalo, ali još uvijek morate ići na 2 lutke i 1 kapaljku, basiron je kemijski, a alergičan na njegova svojstva u 70 posto, nemojte misliti da ćete nositi. Nadam se da će netko spasiti ovo lice.

08/08/2013 15:07, Anastasia
Znate li takvu riječ kao lažna, niste bili iznenađeni što niste imali ništa iz prve cijevi. i iz drugog, to je ono što. sooo lako možete upasti u varanje da je sve.

21.8.2013 10:47, Maria
Odlučio sam i za kupnju Baziron AU, na početku uporabe učinak je bio primjetan, koža je postala glatka, prištići su gotovo nestali, ali do kraja uporabe lice je bilo prekriveno aknama tako da je bilo nemoguće pronaći mjesto za život, bilo je neugodno izaći van, a Baziron je bilo neugodno izaći van. nije pomogao, tijek liječenja je bio gotov, ne znam što da radim sada, nekad je postojao jedan ili dva pimplesa, a nakon Bazirona je uopće bila noćna mora, užas... riječi nisu mogle opisati

29.11.2013 19:37, Tatiana
Podržavam vaše mišljenje. Baziron AS tihi užas, koristio 2 puta tjedno već tihi užas na njegovu licu. Nemojte koristiti.

20.12.2013 14:52, Tanyuha
Stvarno !! To se popelo na forum za ovo. Također imam otekline oko! propisali samo pilule za alergiju. spali na licu Već nakon prvog dana lijeka. dva dana idem s edemom, malo zaspao !! Mislite li da trebate poduzeti mjere? sama neće raditi.

13.05.2014 10:39, Elena
Slažem se. Razmazujem tjedan dana, vidim da sam potpuno pokriven stakleničkim osipom. poput urtikarije, ne svrbi, ali crvena oskudna bubuljica govori više o alergijama: (oprostite

03.05.2014 15:44, Lana
Akne (akne) uzrokuju streptokoke (bakterije), mogu biti uništene antibioticima kojima je osjetljiva, na primjer, eritromicin ili penicilinski antibiotici. Potrebno je liječiti kompleks, uz uporabu antibiotika, potrebno je liječiti kožu, smanjujući aktivnost lojnih žlijezda, bez sušenja kože. Možete koristiti peroksid ili hidroponski za spaljivanje akni. Kontracepcijska sredstva i hormonalni lijekovi također pomažu. Akne se javljaju zbog povećanja testosterona u tijelu, dok se estrogen smanjuje zbog toga dolazi do aktivacije lojnih i znojnih žlijezda, naš je zadatak normalizirati količinu tih hormona. Dodatna količina ženskih hormona prisutna je u kontracepcijskim pilulama.

08/11/2011 13:14, Prêt-à-Porter
Pokušajte ići na dijetu: isključite masne, pržene, slane, posječene slatke. Pijte Lactrofilter ili Duffalac i koristite svaku večer (prvi tjedan) bijelu kozmetičku glinu, zatim 2 puta tjedno, samo miješam glinu u gaziranu mineralnu vodu (toplu) i lice 20 minuta.

4. 4. 2012 11:33, Selena
Pokušajte s antibiotikom eritromicinom. mast vanjske primjene, košta samo 30 rubalja, pomaže u tjedan dana)

01.03.2013 17:51, katen'ka
Sumnjam da antibiotik za takvu cijenu stvarno pomaže. Acne je bolest koja se mora liječiti, ukloniti, a većina antibiotika suzbiti infekciju i "začepiti" je sve dublje i dublje. Izvana, akne nestaju, a na unutarnjoj razini postaje još gore. Ali to je svejedno onda izaći van. Bolje je liječiti se prirodnim lijekovima, napraviti maske SAMI, od improviziranih sredstava.

8.8.2013 15:11, Anastasia
Djevojka)) ovdje na primjer antibiotik Ammoksitsilin košta manje od 50 rubalja.. ali barem je vrijedno prije. ali mnogo pomaže od brojnih bolesti. Zato ne sudite po cijeni. Sjeti se, ako skuplje ne znači bolje!

11.07.2012 01:08, Olenka
Koristi Bazironom, ništa nije pomoglo.. Samo je koža snažno osušila, a akne su se ponovno pojavile Male djevojčice, savjetujem vam, nakon pranja za noć, prvo obrišite lice pamučnom podloškom s Calendula Tinkturom, zatim losionom (sastav sadrži: salicilnu kiselinu, kamforni duh, Farmaceutski sumpor, tablete kloramfenikola.. Sve miješate, dobivate losion Možete kupiti ove lijekove u ljekarni, a ne skupo.) Prije tjedan dana počela sam raditi ovaj postupak, rezultat je već vidljiv. Savjetujem vam da pokušate!

11.8.2012. 2:14, Ekaterina
Djevojka, iu kojim razmjerima miješati priparaty za losion?

11.8.2012 18:58, Alina
oko 1: 1

10.06.2013 14:28, Devchulya
Uz ovaj losion dom je više oprezan. može izgorjeti. treba ga precizno primijeniti.

31.10.2012 20:23, Elena
I ja sam jako lisasta, a na čelu je i "gorjelo" kozmetičarka. u početku, akne su stvarno brzo prošle.. sada je prestala koristiti.. koža je bila previše upaljena. Još uvijek koristim hidratantnu kremu

11.8.2012 18:56, Alina
I razrijedite ga vodom, a zatim je nanesite, a koža od toga se više neće ljuštiti i nanositi samo na noć

22.03.2013. 14:39, olya la
to znači da razlog nije u koži, nego u tijelu, idi kod ginekologa i endokrinologa.

26.03.2013 17:59, Maria
Učinak će biti samo nakon 3 mjeseca korištenja, trebate više interne terapije i biti sigurni u prehranu (ne štrajk glađu, već drugi, korisnija dijeta) više naranče, zelenog povrća i voća u prehrani, ljekarni vitamini bolje kroz liječnika!

01.09.2013 09:45, denis
Vjerujte! Baziron treba koristiti tri puta dnevno, uvijek na suhoj koži. Ne budite lijeni za uporabu u skladu s uputama. Za tjedan dana, kao što pišete ovdje, nećete vidjeti rezultat. Tri mjeseca. Idite i slobodno idite do kozmetičara. Ja sam zgodan mladić, ali na nekim mjestima moje lice je ožiljno i puno rupa zbog činjenice da sam ga lansirao. I taj se problem mora odmah riješiti, kako se činilo. Zahvalite se roditeljima koji vam kažu da je ovo prijelazno doba i da će sve proći. Idi kod kozmetičara, postupak traje 2 sata, ali vrijedi. Ne kažem da je Tipo postupao i bio zgodan. Jednostavno nema drugog načina. I pokušavam to srediti.

25.11.2014. 21:34, Irinka
Koristim, od početka kolovoza, prije nego što mi je lice bilo debelo, bilo je akni, prošlo je 4 mjeseca, lice je glatko, čisto, nekoliko se akni pojavljuju povremeno prije PMS-a, iako se koža suši, pahuljice, ali ja također nanosim hidratantnu kremu. )) Nastavite u istom venskom razmazu) Sve naprijed))

07/06/2015 12:44, Kate
Svakako navlažite kožu, kupite hidratantnu kremu za lice i koristite je zajedno s bazironom, a liječenje je dugotrajno, ali afektivno, morate biti strpljivi.

1/12/2010 2:08 PM, Emy
Prvi put pomogao, ali do kraja cijevi samo suhu kožu. Međutim, možda je to zbog početka polarne noći i zime.

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron, za razliku od Zenerita, nije ovisan, koristim ga već gotovo godinu dana, pokušavam uzeti pauzu kako ne bi presušio kožu, ali moram se liječiti iznutra (pronaći uzrok), savjetujem vam da kupite Dorsenval i liječite

14.03.2013 20:27, Lera
Da, o zeneritu, o istoj priči, koristio sam je tri godine uopće super i sada ne mogu živjeti bez nje, nisam je koristio pola godine, a koža je postala problem. Ovdje proučavam recenzije o bazironi, znam da postoji iu obliku tableta.

29.01.2010. 9:49, Tatjana, 26. siječnja
Baziron me nepomog, oči nabubri, i akne na mjestu

03/02/2010 23:10, Kira
Iskoristio sam preporuku ljekarnika (vlastite majke, koja ne želi poželjeti loše stvari), i "bazira" i "diferencijala" u isto vrijeme. Njihove cijene nisu male, ali nisam vidjela rezultat velikog. Dok koža nije uzrokovana ovisnošću sve se čini poboljšanim, manje masnoće, manje crvenila. ali, nakon nekoliko tjedana, sve je palo na svoje mjesto i nije ostalo ništa osim guljenja. Isti učinak kao skinoren. I sastav, po mom mišljenju, je sličan. Ali osobno bih volio dodati da sam vlastitim iskustvom naučio da sam ovaj problem tretirao samo izvana - ne bi bilo jakog učinka (počela sam se liječiti iznutra. Bilo koje bilje, lijekovi koji utječu na želudac, crijeva. NULA učinak. Bio sam na "dijeti". Svaki dan, litru i pol litre kefira ili bio-jogurta.ZERO. Barem na licu - nema rezultata... Nikad nisam imao takvo lice kao što sam sada, samo moralna iskustva i moralne kazne. ne mijenja se ((temelj koristim svaki dan ali maske i pranje lica su česti kao pravilo, a osim toga kozmetičarka je jednom ili dvaput u dva mjeseca, stoga je sve individualno i ovisi o organizmu i nasljednosti ((

16.03.2010 00:16, Alexander
Slažem se s 27, počela sam liječiti akne od 17. godine, moji roditelji su mi pričali o prijelaznoj dobi, ali se nije probudio deset godina. Mnogo različitih metoda metoda koje se troše oko 1000.e. svejedno, nasljednost je postala poznat otac koji je također patio

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander ne zna da li još uvijek imaš akne. Ali ja ću ti savjetovati. Ako vaši roditelji imaju priliku, neka vas pošalju u Francusku! U skupom kozmetičkom salonu. Uvjeravam vas da će Tama sve izliječiti.. Ovdje u Rusiji neće vam pomoći.. Samo u inozemstvu.. =)) Sretno.

23.06.2014 16:48, Eric
Živio je u Francuskoj 5 godina, pohađao više od jednog kozmetologa i dermatologa, ali to nije pomoglo), pa je Francuska tvoj šešir!

12.7.2011 13:54, Alice
Zar niste mislili da imate problema s krvlju? Imao sam prijatelja koji je također bio nasljedan, nešto s krvlju, ali ona je bila očišćena krvlju u nekoliko navrata, i to joj je pomoglo, sada joj je lice savršeno čisto)

13.5.2012. 01:16, Victoria
Pa, kako je sa licem sve u redu?

15.04.2013 18:15, Stas
Potpuno se slažem s tim komentarom da nisam pokušao 5 godina, pokušao sam tretirati rezultate iznutra i izvana.

8.8.2013 15:17, Anastasia
A vi niste mislili da imate problematičnu kožu.. na kojoj akne ne bi trebale koristiti tonalnik. on samo začepi pore i kožu održava masnom. prestao koristiti kada je davno šminka tako jaka. to jest, temelj i tonalizam, manje akni je postalo

26.03.2010 22:48, Andrej
Samo želim reći, Baziron je jedno od najučinkovitijih načina za mene sa svojim prednostima i manama (neću ih opisati, jer je učinkovitost na prvom mjestu). ALI. bilo koji lijek za akne počinje postati stvarno učinkovit samo u kompleksu, tj. to su prehrana, sport, odbacivanje svih loših navika, higijena, uzimanje vitamina skupine A, B, sredstva za jačanje imuniteta itd. Pokušao sam mnogo toga, nazvao sam one koji su mi stvarno pomogli: Zenerit, Baziron, Skinoren (ne baš ugodno, jako svrbljiva koža), Differin, (samo za noć, kako je napisano u uputama). Zenerte djeluje uglavnom na površinskim upalama i, kako se meni činilo, ne liječi, kompleks eritromicin-cink jednostavno ubija uzrok upala i sprječava njihovo ponavljanje, podsjećam vas da je Zinerit vrlo učinkovit, ali liječi Skinoren, kompleks iz Bazirona Differin 1 put dnevno, Differin za noć. Pravi rezultati će biti vidljivi nakon 2-3 tjedna primjene, nakon 3 (maksimalno) mjeseci primjene svega navedenog, bit ćete ugodno iznenađeni. Ako počnete liječenje, ne budite uznemireni, na početku može doći do pogoršanja ukupne slike upale, to nije dugo. Ali. postoje bolesti probavnog trakta, urogenitalnog sustava, hormonalne promjene koje izazivaju akne, potrebno je uzeti u obzir i poduzeti mjere za njihovo uklanjanje. Sretno svima, nadam se da će moje iskustvo nekome pomoći! Sretno!

18.04.2010 22:24, Nada
Korišteni Bazironom mjesec efekt je dobar, manje akni i što je najvažnije blackheads koje je teško povući. Nije bilo moguće duže koristiti jer alergija je počela, lice, oči su natečene, crvenilo je trajalo dan. nakon prestanka akni se vratio. Koristim točku, ponekad je učinak

19.06.2011 23:38, lyaisan
Pozdrav svima, po prvi put na vašoj stranici, ja također strašno patim od akni, patim, puzam zelenom svjetlošću 3 godine 4 puta efekt je nula, počeo sam koristiti kućnu terapiju, trljam lice 70% alkohola, zatim masku s medom i soli proporcionalan sam 20 minuta, a onda trljam lice s medom i soli. s ledom od izvarka sa konopcem, i tako svaki dan, efekt je tu, ali najvažnije je da oni (akne) ni u kojem slučaju ne mogu biti zgnječeni i izgrebani, što mi je bilo vrlo teško. sve uspjehe

08/07/2011 19:21, Andrei
Pozdrav svima! Recite mi, molim vas, može li itko znati.. Imam male mrlje (9 malih bubuljica) na koži stražnjeg dijela podlaktice i stražnjice, periodično i pojavljuju se na njima gnojno.. Otišao sam do dermatologa u KVD. rekli su da je koža tako jaka sumnja. i kako se nositi s tim.

10.29.2011 00:54, Kozmetolog Jamila
Zdravo, Andrei. Pokušajte pripremiti takav losion: 200 ml alkohola, 4 tablete aspirina, 4 tablete kloramfenikola, 4 tablete streptocida. 1. Nakon kupanja, pjenite problematična područja sapunom za bebu ili kućanstvo, prelijte finom soli na sapunicu i nježno očistite. 2. Obrišite losionom zatim oboje u prahu. Prvi tjedan soli svaki drugi dan, drugi nakon tri dana, treći put tjedno, tri tjedna svakodnevno obrišite losionom i prahom s prahom, a do tada bi problem trebao nestati, ali za prevenciju možete ga obrisati 1-2 puta tjedno losionom. ! Sretno!

5.12.2012 14:10, Anastasia
A koji alkohol mogu uzeti? Mogu li dobiti votku?

20.04.2015 21:32, Leila
Pokušajte govornika na rezorcinu, on se priprema u ljekarnama, to će svakako pomoći

08/02/2012 06:42, Olka
Ovdje napišite svoje mišljenje

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron je pomogao, ali tek nakon 3 mjeseca korištenja. nakon 3 dana jednostavno neće pomoći, kao što pišu ovdje - to je glupost.

Recenzije o pripravku Baziron as

Gel za vanjsku uporabu, Laboratoires Galderma

Indikacije za uporabu

Recenzije

Baziron bezuvjetno pomaže. No, vrijedi li trošiti novac svaki mjesec na ovaj lijek? Trebate pomoć kože. Nemojte prati sapunom, presušiti. Čak i vlaženje nije osobito potrebno ako koristite mlijeko za uklanjanje šminke (stotinu recepata ljepote), jedina stvar koja je pomogla riješiti se akni. Otarasio sam ih se mnogo godina (15-18).

I Baziron je spasio moje stanje kože! Bilo je strašnih tipičnih tinejdžerskih akni koje su počele u 15, a nastavile su se do 24 godine! Uz svu prljavštinu mogao sam razmazati (i ni na koji način nisam pomogao. A došlo je do Bazirona i O! Čudesni učinak počeo se vidjeti u prvih 1-2 tjedna)) Istina nije tako jeftina u Ukrajini. Teško je pronaći norme vrijednosti kupljene u prošlosti jednom kupio u ovoj ljekarni https://evromedics.com.ua/26-basiron.html

Rasprava droga Baziron ace u evidenciji mame

. Christine, vi razmišljate o tome kako se sve to događa za vas, ako također trebate nešto promijeniti u životu (hrana npr.). A od svih krema i govornika, sve što mi se svidjelo je Baziron AU, 600 tona u ljekarni, dovoljno je dugo vremena. on samo mrlje na bubuljici, a ne na cijelom licu. Sadrži antibiotike i stoga odmah oslobađa bolne osjećaje (dobro, prema cr.

. u adolescenciji - kao mrtva obloga. Za 6 godina, kombinirano OK me spasilo od akni, bilo je divno, bez problema. Nakon njihovog otkazivanja koristio sam kremu Baziron AU, savršeno sam pomagao, ali tijekom trudnoće to je nemoguće. Od svih manje djelotvornih lijekova za akne, Skinoren krema je pronađena prema uputama, sada je koristim, rezultat je izvrstan - koža je glatka i nijedna bubuljica. Izvadak iz uputa: Razdoblje trudnoće i dojenja Rezultati istraživanja embriotoksičnosti i teratogenosti lijeka, kao i njegova djelovanja u perinatalnom i postanalnom razdoblju, ne ukazuju na postojanje bilo kakvog rizika kada se koristi tijekom razdoblja trudnoće.

. pečeni u pećnici, voće nije slatko Priprema i način liječenja: Na koži lica, prsa, leđa, na upalnim elementima Ogledalo rješenje ujutro i navečer, nakon čega slijedi nanošenje Baziron gela na mjesto (bez čekanja da se osuši) na koži dlakavog dijela glave. svaki drugi dan, 2 tjedna, 2 puta tjedno - 2 tjedna, 1 put tjedno, 2 mjeseca, 1% šampon + za čišćenje kože lica, prsa, leđa ili Degtyarny SOAP-a. _______________________________________________________________________________ ZAKLJUČAK: Akne nisu pretjerane, jedemo samo zdravu hranu, a ne idemo kod liječnika, ali propisuje liječenje _________________.

. Nekoliko ljudi, pa, samo ako razmislite razumno. da se može apsorbirati ako je u epidermisu u gornjim slojevima (u stratum corneumu, gdje se izravno premazujemo, čak nema ni plovila). Basiron je apsolutno bezopasan, ali budući da tvrtka nije provodila testove, to znači da je dužna napisati ono što se ne preporuča, nego uzeti iste kozmetičke proizvode s benzoil peroksidom, pa o tome nema riječi, jer to jednostavno ne opisuje kozmetičke proizvode, to je sve u papirnim problemima u certificiranju lijekova. Differin, također, ako je razumno misliti, štetan je, malo se apsorbira, a zapravo je vitA, to su vitamin, koji čak i ako iznenada uđe u krv.

Baziron AU krema 5% tvrtke Galderma

opoziv

Dugo vremena nisam pisao recenzije, a ovaj je vjerojatno sakupljao oko 7 mjeseci. Moj rekord.)) Najduže je bilo skupljati fotografije.

Bolje je ne gledati.

Dakle, ono što sam imao prije:

Kombinirana koža (masna T-zona i ponekad suha na obrazima), upala, pogoršanje nastalo zbog nepravilno odabranih i neprikladnih za mene sredstava (ton, umivaonici, prah), što je izazvalo alergije i dovelo do komedona. Takva zatvorena akna prošla je jako dugo i nije izašla van. Onda je postojala planina post-acne, čestice nisu prošle mjesecima, slojevite i sve to je bilo ugroženo ožiljcima i već nekom vrstom kožne bolesti. Prijelazno doba je davno prošlo i bilo je potrebno izrezati dugi prasak, kupiti dobro preklapajuće tonske, salicilne itd. Tada se pokrenula teška artiljerija.))

Sam gel u epruveti, koji je prilično uobičajen za takve lijekove, istisne se koliko je potrebno, ja osobno nemam nikakvih pritužbi. Izbor je bio postotak i vrsta masti ili gela. Bilo je samo 5%, uzimam treću cijev, riječ pomast nekako zategnuta, pa sam uzeo gel, možda će nekako doći do masti.

Evo kako to izgleda (fotografija je snimljena na Hellweinu, odlučila diverzificirati depresivni pregled s nečim ne tako gadnim kao horor na licu):

Sada o dosljednosti, primjeni itd. Gel srednje gustoće, bijeli, gotovo bez mirisa, ako postoji nešto definitivno ne gadno, plus za mene. Brzo se suši. Ali primjenjivati ​​samo ne pod kozmetikom! Ako se nanese preko cijelog lica sa srednjim slojem, prekriven je bijelim suhim filmom, koji pri dodiru s vodom može stvoriti mrlje. S kozmetikom možete napraviti tako nered da morate oprati sve. Nanesite noću nakon pranja i maksimalno losion, krema je bolje nakon.

Prva cijev brzo je otišla, budući da na licu živog mjesta gotovo da i nije bilo lica. Tada kada je rezultat već bio točka. Bolje je napraviti alergijski test. Osuši se vrlo dobro, za mene je usporedivo s klinikovskim losionom. Nakon nekog vremena mogu se pojaviti školjke, nakon dva crvenila, koža se još više suši. Općenito, ako pretjerate, bit će suha torta. Dobar ovlaživač na mojim prstima tijekom razdoblja korištenja bazira.

Sada rezultate. Fotografije snimljene prije tjedan ili dva. Neću širiti više strašnih fotografija, da me uopće ne prestraši.)) Zbog čistoće eksperimenta, posebno sam fotografirao polje duše, na licu nema sredstava.

Moj krupni plan nakon:

I evo još jedne fotografije s šminkom, uopće nije fotokopirana, ostavio sam je namjerno. S makroom se nešto može vidjeti, ali je bila šokirana koliko je koža postala čišća nakon svih mojih testova i poboljšanja u liječenju.

I na kraju, fotografija koja je bila u uredniku. Nadam se da nitko nije zaspao dok sam čitao moj dugi pregled.

Mnogi ljudi znaju za baziron, a još uvijek sumnjaju da je moj detaljan pregled koristan!))

Kako nanositi Baziron Ac iz akni?


Sada postoje mnogi lijekovi za liječenje akni - i lokalno i opće djelovanje. Ali, nažalost, nisu svi učinkoviti, kao što bi bilo poželjno i sigurno. Stoga, izbor sredstava za liječenje akni treba uzeti ozbiljno, a danas gledamo krem ​​Baziron akne.

Dugo vremena, za rješavanje ovog problema korištena je tvar kao što je benzoil peroksid. To je on, kao i prilično niska cijena (oko 500-700 rubalja) koja je osnova popularne kreme za akne Baziron As, koja ima mnogo učinaka.

Akcija Baziron Ac

  1. Suzbijanje rasta patogenih bakterija;
  2. Oksidacija i apsorpcija sebuma;
  3. Sprečavanje stvaranja akni i začepljenja pora;
  4. Eksfolijacija mrtvih čestica kože;
  5. Poboljšava oksigenaciju (pristup kisiku stanicama);
  6. Vlaži kožu;
  7. Inaktivira slobodne radikale.

primjena

Mast treba nanositi na kožu pogođenu aknama jednom dnevno. Za mjesec dana postići ćete dobar učinak, a trajno poboljšanje doći će za 3 mjeseca. Pozitivna točka upotrebe je postizanje rezultata bez navikavanja na sastavne komponente, što je često slučaj kada se koriste protuupalni lijekovi. Mikroorganizmi nisu u stanju razviti oblike koji su otporni na lijek. Baktericidno djelovanje također doprinosi snažnom oksidirajućem učinku. Sebum se apsorbira kroz poseban kompleks s glicerinom, a kožu omekšava i vlaži.

Pripravci benzoil peroksida dostupni su u različitim koncentracijama:

Gel Baziron Ac sadrži 5% aktivnog sastojka. Nemojte kupovati mast s visokom koncentracijom - to povećava vjerojatnost nadraživanja kože, a akne neće brže nestati. Kremu možete nanijeti noću. Nedostatak Bazirona ima učinak izbjeljivanja na kosu i odjeću, stoga budite oprezni i pustite da se potpuno osuši. Pažljivo pročitajte upute prije uporabe. Temeljito očistite i osušite kožu. Zatim nanesite gel na cijelo problematično područje, a ne samo na pojedinačne osip. Liječnik može propisati poseban sustav uporabe ako ste u nedoumici.

Nuspojave

  1. Iritacija kože;
  2. suhoća;
  3. ljuštenje;
  4. Alergijske reakcije.

Ako se ti simptomi pojave, preporuča se koristiti hidratantnu kremu zajedno s preparatom (ali ne i masnom!). Također se preporučuje da se nanosi svaki drugi dan, ili koristiti manju količinu gela, nanoseći ga tankim slojem. Ako ove mjere ne pomognu, lijek treba otkazati. Ne preporučuje se često koristiti dekorativnu kozmetiku tijekom liječenja, budući da se dobiva suprotan učinak - pore koje su počele očistiti ponovno se začepljuju, a razvijaju se i upale i pojava novih akni. Ako postoji mogućnost, u vrijeme liječenja, potpuno odustanite od kozmetike, posebno iz tonskih sredstava i finog praha.

Kontraindikacije i mjere opreza

  1. Dob do 12 godina;
  2. Predispozicija za alergije;
  3. Razdoblje trudnoće i dojenja.

Ako krema slučajno dospije na sluznicu, isperite ih vodom. Ne zaboravite izbjegavati izlaganje izravnoj sunčevoj svjetlosti odmah nakon nanošenja Bazirona, izaziva iritaciju. Nemoguće je koristiti sredstva za sušenje ili iritaciju (koja sadrže alkohol), kao i parfem, dok koristite lijek.

Predoziranje može uzrokovati iritaciju. U tom slučaju, trebate prestati uzimati kremu nekoliko dana i pokušati ne pregrijati kožu.

Baziron As ne stupa u interakciju s drugim sredstvima, pa se može koristiti u kombinaciji s drugim lijekovima, ali o tome je bolje odlučiti se nakon savjetovanja s kozmetologom.

Srodni postovi:

S kremom Baziron znam "osobno", savjetovao je dermatolog, gledajući moje akne. Reći ću da je rezultat bio stvarno na licu nakon mjesec dana, možda s repom, od koristi. Nisam imao nuspojava. Koristi se kao pisano 1 dnevno (prijavila sam se noću).

Počela sam koristiti Baziron prije mjesec dana. Rezultat je zadovoljan (lice je postalo mnogo čišće). To je samo koža počela guliti, ali to je fixable (ja koristiti lica moisturizer svaki dan).

Nažalost, neću pomoći.. Vjerojatno mi ovaj lijek nije odgovarao. Acne se riješio zerina.
Tako ovdje možete vidjeti tko je prikladan.

Djevojke, akne su uvijek bile, ali odmah prošle. Ali u dobi od 30 godina počeli su prolaziti, već treći mjesec letim, ali nema učinka. Hoće li basiron pomoći?

Dalatsin gel savršeno mi je pomogao i za 30 godina, samo je taj gel spašen

To će pomoći, osobno koristi, rezultat je zadovoljan

Pokušao sam, isprva mi je pomoglo, sve je nestalo, ali nakon mjesec dana opet su se pojavile ((((

Imam problem! Počela sam koristiti ovaj lijek, sve je trajalo 3 dana. Ali kad je došla vrućina, sunčeve zrake su me pogodile u lice. Do večeri je moja koža (na licu) postala crvena, i bilo je neugodnog osjećaja pečenja (lagano, blago). Što trebam učiniti? Pomoć!

Baziron je bolje upotrijebiti prije spavanja, a ujutro upotrijebiti kremu za sunčanje niske masnoće za kombiniranu kožu. Bez hidratantne kreme Baziron može osušiti kožu. Koristim ga već gotovo 2 mjeseca, a moj prijatelj je već tri godine i izliječila je vrlo ozbiljne probleme s kožom. Uvijek sam imao akne, ali ne i značajne, ali prije dva mjeseca moje je cijelo lice bilo prekriveno velikim i dubokim upalama. Odlučio sam pristupiti liječenju na složen način:
1. Propil tijek lijeka "Lactofiltrum"
2. Isključena iz prehrane, začinjena, masna, pržena i počela jesti manje slatko.
3. Prvi tjedan koristio sam samo Zenerit i sredstva za pranje akni (stvarno mi se sviđa lijek Mary Kei za akne), a zatim sam dodao bazron (Baziron ujutro i Zener u večernjim satima) i tako mjesec dana, ali se suši i steže kožu, Tada sam eliminirala Zener i počela koristiti Baziron ujutro, a navečer laganu hidratantnu kremu za masnu i kombiniranu kožu, kao i tonik za čišćenje i pranje lica iz jedne serije (stvarno mi se sviđa Botany za masnu i kombiniranu kožu Mary Kay). Sada čak ne koristim ni tonski alat, samo malo praha za uklanjanje masnog sjaja.
To nije oglas bilo kojeg proizvoda, već osobno iskustvo. Ja čvrsto savjetujem svima.

I također želim reći da neki Baziron počinje pomagati tek nakon tri mjeseca korištenja, ali još nisam upoznao niti jednu osobu kojoj ne bi pomogao.

Isprobala sam različite ljekovite kreme..., učinak nije poseban... ali se akne izlikuju jednostavno, 2 čaše vode za tost i ništa pržene i masne, a ne nešto hrane za noć. Općenito, malo vode i pravilnu prehranu djevojke))) Savjetujem svima! i spremi na kreme))))))

Pokušali biste se liječiti jednom vodom, a da pritom uopće ne koristite „različite ljekovite kreme“, učinak bi bio drugačiji. U međunarodnom protokolu liječenja akni, hrana nije navedena kao razlog, a to je dokazano i nema traga vode. Ne štedi)))))))))))))))))))

Također jedem dobro, još uvijek idem na fitnes, ali već godinu dana se borim s aknama. imam 30 godina prije nije bilo takvih problema.

Preporučujem Baziron svima onima koji su suočeni s problemom akni! Sama kada je to bio isti čitatelj u potrazi za oruđem koje će me spasiti od muka i vječnog crvenog lica. Nikada nisam imao velike akne, ali često su me deprimirali apscesi u području sljepoočnica, brade i obraza. Dugo vremena nisam znao što da radim i kako se nositi s tim. Osim toga, koža je bila vrlo masna. Općenito, u svjetlu straha od boli i drugih predrasuda, otišao sam do kozmetičara za mehaničko čišćenje, jer je lice bilo u lošem stanju i zahtijevalo je barem neku vrstu čišćenja. Platio sam 1800. Bio sam zadovoljan, ali ne odmah. Užasno crveno lice sljedećeg tjedna bilo je vrlo zastrašujuće. Kozmetičarka je poželjela sretno i savjetovala je bazijonu da ga koristi 2 tjedna, a zatim joj opet na drugo čišćenje. Baziron Kupio sam i zaboravio na kozmetičara. Pročitao sam da sam ga koristio 3 mjeseca i odlučio sam krenuti. Poboljšanja nakon 2-3 tjedna što više pisati nije. Sve je počelo tek nakon 1,5 mjeseca. (ali se isplatilo). Svake večeri nanosila ga je tankim slojem po cijelom licu, uočavajući najočitije upalne prostore. Danas je moj kurs gotov. Sretan sam! Koža apsolutno nije masna i nije suha! ALI, nećete postići rezultat ako ne gledate svoju prehranu! Svaki će vam kozmetolog reći da prije svega gledate što jedete! Odbio sam apsolutno slatko, prženo i mlijeko na 50%. Pijem puno vode i čuvam dijetu. Kao rezultat toga, ne samo lijepo i čisto lice, ali i minus 9 kg.). Na kraju sam htio očistiti lice, a pored toga sam stavio lik u red :)

Cijena stvarno nije visoka, ako budete sigurni da je rezultat... Čuo sam o tome mnogo puta, sve recenzije su pozitivne. Želim to sam pokušati, ali još nisam odlučio)).

On mi uopće ne pomaže, zar ne suši kožu? Koristio sam ga 2 tjedna, kao što je bio. Možda će za mjesec dana doći do rezultata

Imao sam iz Bazirona trećeg dana crvene zamagljene kvrge (((nadam se da će proći kad se droga poništi.

Baziron uopće nije pomogao. Potrebno je proći analizu za struganje. Ako se potvrdi da postoji kvačica na licu, basiron definitivno neće pomoći!

Grinje imaju sve

Kupio sam BASIRON AC u ljekarni.
Trećeg dana, pojavila se strašna alergija - lice je bilo otečeno, crvenilo, svrbež, paljenje, a prije toga nikad nije bilo alergija.
BASIRON AC - ALERGIJA NA LICE.

Je li to Baziron nešto jeftino? Za mene 700 rubalja sigurno nije jeftino. Istina je izvrsna, pomaže, izliječila sam sebe, a sada se s mužem postupa na isti način. Ali kad još nisam znao za takvu učinkovitost, odlučio sam dugo vremena kupiti

Tko zna gdje se prodaje zinerit (ogledala)?
A cijena?

Imao sam rezultat za oko 2 tjedna. Akne su se samo "isušile", sama mi je koža masna, a nakon što je bazirona postala normalna) sada uopće ne patim) uvijek je bilo akni, neke su prošle kroz druge, ali sada se pojavljuju prije PMS-a i odmah nestaju jer ručno Baziron)))))

I koliko vremena treba stajati na licu?

- Kupio sam BASIRON AC u ljekarni.
Trećeg dana, pojavila se strašna alergija - lice je bilo otečeno, crvenilo, svrbež, paljenje, a prije toga nikad nije bilo alergija.
BASIRON AC - ALERGIJA NA LICE. "
Inna, podupirem, točno trećeg dana, njezino lice je pocrvenilo, svrbi, gori, ne znam što bih s njom (((mjesta na kojima sam premazao kremu na licu mjesta: (nikad nisam imao alergiju, ranije. 2 dana stvarno mi je pomoglo, što nije bilo jasno. Koristi se jednom dnevno i noću, što učiniti, želim biti isti))) Pomozi mi.

Imala sam akne još od adolescencije, a kad sam kupila Baziron, već sam 2. siječnja osjetila da počinju sušiti, a za tjedan dana moje lice je već bilo jasno (p / s mislim da sam patio toliko godina s ovim aknama mogli su se tako lako izliječiti) Ali ja sam ga koristio nekoliko mjeseci i sve je bilo u redu, povremeno se primjenjivalo na pojedinačne, rijetke akne, a jučer sam ga primijenila na cijelo lice radi prevencije (i prije sam to radila), ujutro se moje lice počelo svidjeti užasno, probudila sam se crveno lice cijeli dan se osjećalo kao s temperaturom +.All lice izgorjelo, a slučaj je došao i pitao zašto sam bila tako ružičasta

Zdravo svima koje koristim mast Ritina pomaže. Samo oko nosa svrbi 2 4 dana crvenila... Imam pitanje.Ako se prebacim na bazron, pomoći će mi ili neće.

To mi ne pomaže. Otišao je kod dermatologa, kaže, ne čudi, navodno je to samo za mlade žene. Liječi me starnička cink-salicilna mast, plus aknekutan koje pijem.

Lijek za akne Baziron AS - recenzije

Negativne recenzije

Ovo je moje najveće razočaranje!

Nakon 2 tjedna primijetio sam poboljšanja, a akne su počele padati. Doslovno, za mjesec dana moje je lice gotovo posve očišćeno. Nisam ga mogao dobiti dovoljno. Neprestano se prisjećala njezina nepovjerenja prema toj drogi i prigovarala sebi.

I tako, kad sam bio spreman prestati koristiti bazirona (2 mjeseca je već prošlo od početka recepcije), lice mi je opet poškropilo! I bilo je još gore nego prvi put. Sada je moje čelo bilo prekriveno malim prištićima (više kao osip ili alergija), moje su jagodice ponovno prekrivene velikim, bolnim crvenim bubuljicama, ali sada sam imala i male bubuljice na obrazima (isto kao i na čelu). tj zahvaćena područja su se povećala, a stanje kože se pogoršalo. Kad sam otišla kod liječnika s ovim problemom, nije mogla reći ništa razumljivo, osim što "lijek nije odgovarao". Ali problem je u tome što to nije nešto što nije odgovaralo, nego je dao efekat povratka. A nisam ga koristila ni 3 mjeseca (samo 2,5 mjeseca).

SAŽETAK PRIMJENE PRIPREME:

Netko tko je savladao sve što sam napisao gore, već je shvatio da za mene nema prednosti.

Kratko osvjetljavanje minusa zbog uporabe Baziron AU.

  • jako osuši kožu, ne može svaka krema pomoći u obnovi kože;
  • vrlo štetna osjetljiva koža;
  • uzrokuje ljuštenje, može uzrokovati opekline kože ako se nepravilno nanese;
  • ne liječi akne, oštećuje kožu (u mom slučaju).

Moje mišljenje je čisto subjektivno. Droga mi uopće nije pomogla, samo je pogoršala situaciju. Jako mi je drago ako postoje oni koji su zadovoljni njegovom akcijom i još su se riješili akni. Ali ja sam razočaran ovom drogom i neću ga savjetovati da kupi.

Nedostaci: opasni za osjetljivu kožu.

Pozitivni učinci aplikacije:

  • Manje zatvoreni komedoni Doista, "udarci" s čestom uporabom postali su manji, manji su nestali, to ni na koji način nije utjecalo na ciste.
  • Sprečavanje akni, njih je manje nego prije uporabe bazirona, ali nema golemih rezultata.
  • Mat kože.

Na ovim profesionalcima je završio.

  • Suhoća, to je najbolje kada se odmorite na vrijeme.
  • Burns. Posebno nije fotografirano, jer u takvim trenucima nisam bio na tome. Bio sam u mentalnom propadanju. Alat je vrlo jak i kaustičan, to može stvoriti.
  • Alergija (?) Zapravo, to je bio poticaj za konačno ukidanje sredstava. I dalje mi je teško reći je li alergičan ili nije, ali nakon toga basiron nije bio i nije mogao imati priliku.
  • Opet bolovi, bol i bol Ne samo da sama koža boli od opeklina, već i same bubuljice postaju mnogo bolesnije od onoga što je teško reći. Od kontakta s kožom vode poput plamena!
  • Bez obzira koliko ste cool, i doći ćete do ruba oko očiju. Povukla sam se vrlo daleko od kapaka, nisam stavljala ništa na vrh, nisam trljala lice, međutim, čak i tako, koža je bila oljuštena i spaljena.
  • Od žene do zmije, neće te probuditi zvijer, a kožu ćeš prolio.))
  • Zbogom, najdraže stvari Da, stvarno je u stanju da obezboji tkanine, provjeri na jastučnici.
  • Zdravo, starost, iz aplikacije su se počele pojavljivati ​​bore. Radije ću živjeti s aknama nego odrastati prije vremena. Srećom, nakon prestanka korištenja, sve se vratilo na svoje mjesto))

Zaključci, rezultati, preporuke.

Bit ću malo dosadan, ali problem pimplesa treba tražiti iznutra. Nema problema nećete letjeti takvim problemima, to je samo simetrični alat. Prestanite koristiti i sve, problemi se vraćaju. Da, postoje takvi slučajevi kada uzrok akni ne može eliminirati, ili privremeno ne može, kao u mom slučaju. Onda su potrebna ta vrlo simptomatska sredstva. No, djevojke, za Boga miloga, počnite s malom, s istom glinom i salicilom. Neka Baziron bude samo NAJVEĆA posljednja mjera!

Oh, i nosila sam s ovim bazironom AU! Kupljeni plaćeni 600r. Čak je i šteta što je kupila i bacila novac na vjetar. Osjećaj nakon primjene bio je strašan! Koža gori, crvena, postoji opekotina, efekt je 0. Mislio sam da mi to vjerojatno ne odgovara zbog strukture kože, predložila sam sestri, struktura kože joj je drugačija. Tako je imala istu stvar, opekline su ostale, hvala Bogu što smo bili pomazani s '' Spasiteljevim '' uljem, zahvaljujući njemu smo brzo izgorjeli. Ne samo da ostavlja opekotine, nego i VRLO osuši kožu, a onda ćete se razbiti na različitim hidratantnim sredstvima. Općenito, djevojke, misli.

Koristi Bazironom p1,5 mjeseci, premazani prije spavanja! To pomaže dobro, nažalost nisam pročitao recenzije odmah! Već treći dan u suzama! Moje je lice crveno, natečeno, u nekim malim točkama vode! Strašno do užasa. prolazi? Kako liječiti kožu od tih učinaka? Recite mi! (((

Budite oprezni s bazironom Nakon jedne aplikacije, moja koža se osjećala kao drvo, a nakon druge, lice mi je pocrvenjelo i otečeno, puhalo na koži i sva ta “ljepota” nije dugo prolazila. Nikada prije nisam imao takvu stvar, moja koža nije osjetljiva.

Kupio sam BASIRON AC u ljekarni.
Trećeg dana, pojavila se strašna alergija - lice je bilo otečeno, crvenilo, svrbež, paljenje, a prije toga nikad nije bilo alergija.
BASIRON AC - ALERGIJA NA LICE.

Suši kožu. Bjelilo odjeću i donje rublje, ne isprati. Ne preporučujem. Imajte dodatne troškove. Ima dovoljno, a ne novih proizvoda da se osuši odvojeno uzeti osip ili područja kože - ne tako skupo, a ne s takvim učinkom. Bilo koji alat se bira pojedinačno, ali se može smatrati najučinkovitijim: točka salicilne kiseline ili na području osipa; maske od bijele / zelene gline; maske s blatom iz mrtvog mora i isključivanje izazovnih čimbenika - svi su različiti.

Uopće nije pomoglo. Zamrljan sam 2 tjedna, bez ikakvog učinka. I to je skupo. Vjerojatno je koža već navikla na sve te antibiotike.

Dečki, također sam naišao na ovu strašnu kremu Baziron. I najprije mu se divila. Kako brzo uklanja bubuljice. Dok sam se nekako probudio s oteklinama ispod očiju. Shvaćam da je alergija. Ali nije mislio na ovu kremu. Prije toga je uvečer jela slane gljive. Otišla sam do alergologa, posadila me na hipo-alergijsku dijetu, propisala antihistaminike (u mom slučaju Lomilan, zaspala sam od fenistila) i pila polisorbente. I po načinu na koji je rekla, odustani od sve kozmetike. Sjedio na dijeti, popio tabletu, sve je u redu, bio je oduševljen. U večernjim satima odlučio sam se opet pomazati s ovim kremikom. Ujutro se nisam mogla pogledati. Crveno lice, svrbež, usitnjeni obrazi, vrećice ispod očiju. Moram pročitati recenzije o kremi i došao sam kao šok. Kao rezultat toga, idem u sunčane naočale. Pijem Lomilan i čekam da nestanu vrećice ispod očiju. A Baziron vrlo dobro "gleda" u smeće, ali ne na moje lice.

Neutralne recenzije

Prvi put primjene: Isprva se činilo da su akne postale mnogo više, ali naprotiv, bilo je dobro. Bazirona AC je izbacila sve akne po volji, izašle su. Bili su jako bolesni i crveni. Ovaj učinak trajao je oko 3-4 tjedna. Tada su se akne počele pojavljivati ​​malo manje, ali bile su. Mnogi su eksplodirali, a ja sam ih nježno istisnuo, nakon nekoliko dana potpuno su prošli. Za korištenje Baziron AU nastavio. Pojavile su se neke bubuljice, ali nisam prestao ići prema svom cilju.

Kakav je rezultat nakon gotovo 4 mjeseca korištenja?

Moram reći da sam promijenio pristup rješavanju akni.

Sada gotovo nikad ne koristim naš gel, počeo sam koristiti našu vrstu i dobro poznatu Garnier, a koristio sam i razne proizvode s aknama (pjena, krema).

Naš Baziron AU je gotovo pri kraju, uzimajući u obzir da sam ga koristio 3 mjeseca kontinuirano, 2 puta dnevno.

Prestao sam koristiti alat i nije bilo ni gore ni bolje. Čini mi se da je alat ovisan. Radije ne preporučujem dermatotropni agens GALDERMA Baziron AU!

Budući da za tako dugo vremena koristi rezultat nije tako impresivan.

Cijena ugriza, zadovoljna je da je brzina protoka vrlo ekonomična.

Prednosti: brzo se upija, komercijalno dostupna, tretira akne, suši kožu, smanjuje masnu kožu.

Nedostaci: piling je moguć, ako se nanosi debeli sloj, ne sprječava ponovno izbijanje, obezboji neke vrste tkanine, suši kožu.

Baziron je drugi lijek koji sam pokušao upotrijebiti. Prvi je bio Zenerit. Po mom mišljenju, pokazao je dobre rezultate, a onda je sve ostalo novo.

Imam 17 godina i imam akne najmanje 3 godine, ne sjećam se točno. Moja koža je masna. Moguće je da su akne puzale zbog hormona (jedan dio štitne žlijezde je blago povećan), također imam neuravnoteženu prehranu, ali bez loših navika.

Prvi dermatolog iz dermatološke ambulante (!) Napisao mi je salicilni alkohol i neku vrstu kaše. Ali to mi nije pomoglo. Čini se da je postalo još gore i napustio sam liječenje. Nakon što sam se upisao na koledž, zakazao sam sastanak s dermatologom na studentskoj klinici. Zatim mi je napisao Zener, a zatim Baziron (5%). Još ga koristim. Kupljen za 700 rubalja. Istina je napravila kratki odmor tjedno, za što mi je mali broj prištića iskočio na lice, neki od njih su bili bolni.

Općenito, dat ću malo opisa. Baziron je bijela konzistencija s blagim specifičnim mirisom. Brzo se upija.

Koristim ga ujutro i navečer. Prije nanošenja, umivam lice hladnom vodom i redovitim sapunom. Nakon toga, kada se koža osuši, nanesem tanak sloj na problematična područja. I na tim aknama koje mi najviše uzrokuju neugodnosti, stavljam malo više gela.

Među nedostacima: suha koža. To se može dogoditi ako previše stavite na kožu. Osobno imam i crvenilo. I još jedna stvar. Također sam nanijela gel na ramena, zbog toga je moja košulja malo izblijedila rukavima.

U principu, vrlo dobar alat za borbu protiv akni.

Posljednji put kada mi je dermatolog dodijelio Baziron nakon laserskog resurfacinga, u slučaju da je bubuljica skočio, primijenio se lokalno. Takav slučaj je došao - poprilično dubok prištić na obrazu (i, očito, bio je izazvan uporabom ovog sredstva za zaštitu od sunca). Ali Baziron mi uopće nije pomogao, čak i pri dugotrajnoj uporabi, samo ih je koža spalila. Reći ću još, vjerujem da nije dobro za gel. Iako, to nije najneučinkovitiji lijek - još jedna popularna krema razbio je rekord za potpunu odsutnost učinka - Aven Triacneal, kao i potpuno neupotrebljiv gel Kuriozin. I konačno, Baziron je prilično skupo - 600-700 rubalja.

Zaključak: Baziron je u mom kompletu za prvu pomoć, ali ga rijetko koristim. Koristim za male upalne elemente, koji ponekad skoče u nasolabijalni trokut, a za ozbiljnije akne koristim djelotvornije sredstvo kombiniranog sastava, Effesel gel, savršeno suočavajući se s aknama, ali i vrlo učinkovit antibiotik koji sam nedavno otkrio - gel Klenzit-C.

Koje sam prednosti uočio u Bazironu?

  • sušenje bubuljica, zbog čega se na njima oblikuje korica i one nestaju;
  • ima protuupalni učinak;
  • smanjuje masnoću kože, ali mi je koža suha, tako da se ništa ne može smanjiti;
  • upija komedone, koji su često uzrok subkutusa.

Da biste postigli željeni učinak, a da ne naštetite koži, ne pretjerujte s primjenom Bazirona. Ako akne ne pokrivaju cijelu površinu, onda trebate nanijeti kremu s tankim tankim slojem, kao što sam i učinio - nanesite samo na područje čela na mjesta gdje su se nalazili bjaki.

Koristi se 2 puta dnevno - ujutro i navečer. Nakon uporabe, ruke se moraju oprati.

Ipak, situacija se promijenila na bolje i broj se smanjio, iako je Baziron slabo djelovao na potkožnoj koži i prošli su pod vlastitom snagom. Ali pluća su mala ili se gnojno brzo izliječi. Ali savršeno čisto lice na kraju, nažalost, nije uspjelo. Kasnije, lice je postalo čišće, ali crvenilo i post-akne su još uvijek vidljivi. Slika ispod prikazuje rezultat s praškom na licu. Još uvijek se mogu vidjeti tragovi, a samo ih tonalnik + prašak zajedno mogu blokirati, ali ja nisam obožavatelj “žbukanja”, pa nastavljam tražiti moj idealan lijek za postakne.

Primijetio sam utvrđene nedostatke kreme:

za vlasnike suhe kože, krema ne služi dobru uslugu, jer će zajedno sa sušenjem bjaka i osušiti kožu, pa ako i dalje namjeravate koristiti Baziron, morate se pobrinuti za hidrataciju kože.

ako se pojavi piling, to znači da treba smanjiti količinu nanošene kreme ili čak zaustaviti njezinu uporabu.

nedostaci uključuju visoku cijenu

nemogućnost korištenja tijekom trudnoće i dojenja. Preporučit ću, međutim, one kojima pomaže, više od onih kojima se nije uklapao.

Baziron koristim tri tjedna, a prvih pet dana nije bilo nikakvog rezultata, ali do kraja prvog tjedna čudesne akne su nestale doslovce za nekoliko sati, ali se istovremeno pojavio i strašan peeling, a koža se doslovno "skinula" i jednostavno je bilo nemoguće nanijeti šminku. Stavio sam nedopustivo mnogo, pa čak i prije nanošenja problematičnih područja, protrljao sam je alkoholnim (!) Otopinom salicilne kiseline, tako da sam i sam bio kriv za pojavu takve suhoće, stezanja i ljuštenja, ali koža je stvarno postala mnogo čišća nego što sam odlučila riskirati Koža je strašno plašila 6 dana, a onda je sav taj užas počeo prolaziti, a bubuljice su u međuvremenu i dalje nestajale, što mi je bilo neizmjerno drago, a sada počinje četvrti tjedan eksperimenta s bazironom i mogu reći da su desquamation i stezanje potpuno nestali., ali dolazi do blagog crvenila (kao što je odmah nakon opekotina od sunca) i neznatnog svrbeža, uglavnom svrbežnih obraza, ali ova "šuga" je prilično podnošljiva. Koža izgleda gotovo savršeno, ostaje samo nekoliko tragova akni. Ne znam što će se dogoditi. proc eed, ali za sada ću provesti cijeli tijek liječenja Baziron kao sva druga sredstva ne osobito pomoći.

Zdravstvyte. Dugo sam koristio Baziron AS, vrlo dobro sam pomagao, ali nedavno su se pojavile i alergije, a svi gore spomenuti znakovi: crvenilo, svrab, sva koža na licu gori.

Isprva sam mislio da nisam od njega, prestao sam ga koristiti, ali jučer sam odlučio ponovno pokušati, a danas opet imam istu reakciju crvenog lica. Sada je mast u kanti za smeće dobra stvar, ali ako se uzima dugo vremena.

Upravo sam ga počela koristiti (oko tjedan dana). Bila je vrlo uplašena, a koža je već bila pristojno osušena. Ali on mi je dao strašan snimak najjačeg crvenjenja u sat vremena (što nisam mogao postići s kožom za kože u mjesecu korištenja), ali onda učinak više nije tako uočljiv. Naravno, postalo je mnogo bolje nego što je bilo, ali ja još uvijek plašim ljude na ulici. Da, i suha koža je strašna. Dehidrirana masnoća čelo - nije jako ugodan prizor. Preostali dijelovi lica su jednostavno dehidrirani.. i nos, općenito, nije me briga. Prskanjem pantenola.

Kažu da u prvom tjednu, većina takvih reakcija... onda prolazi.

Imala sam akne još od adolescencije, a kad sam kupila Baziron, već sam 2. siječnja osjetila da počinju sušiti, a za tjedan dana moje lice je već bilo jasno (p / s mislim da sam patio toliko godina s ovim aknama mogli su se tako lako izliječiti) Ali ja sam ga koristio nekoliko mjeseci i sve je bilo u redu, povremeno se primjenjivalo na pojedinačne, rijetke akne, a jučer sam ga primijenila na cijelo lice radi prevencije (i prije sam to radila), ujutro se moje lice počelo svidjeti užasno, probudila sam se crveno lice cijeli dan se osjećalo kao s temperaturom +.All lice izgorjelo, a slučaj je došao i pitao zašto sam bila tako ružičasta.

Koža mi je trnula, osobito u prvih nekoliko dana. Očigledno zato što ima i keratolitička svojstva.

Onda je prestala (ali sam još uvijek primjenjivala hidratantnu kremu nakon bazira).

Izliječene akne za otprilike mjesec dana, čak i manje (četiri puna tjedna), u načelu, dvije bi bile dovoljne, ali je odlučio završiti tečaj u potpunosti.

Pozitivne recenzije

Prokletstvo, momci, što to pričate o horor pričama? Baziron - izvrstan alat. Postoji alergija samo na netoleranciju na sastojke - ali suha kora umjesto kože - da, morate otići i skinuti strahote! Dobar alat, glavna stvar je koristiti umjereno. Općenito, predajte analizu hormona!
U moderiranju))) dobro, dobro :) to nije horor priča, izgleda da je većina ima. Nisam iznimka, doživjela sam taj užas prije godinu dana, odlučila sam razmazati jednu bubuljicu na bradu, do kraja dana počela je urtikarija i otekao vrat. Patka ovdje ne uništava vaše zdravlje! Rezultat ne ovisi o količini primijenjenog!

Pluses: stvarno pomaže, ublažava bumps, ublažava akne, ekonomično.

Moja koža je masna, ali akne su patile samo u mojoj mladosti. I nakon što sam upotrijebio jedan od loših tonala, počeo sam se pojavljivati ​​kao da su pod kožom izbočene zbog začepljenih pora, sve dok ih ne istisnete, i tako su sjele. Ljeti je situacija eskalirala i shvatio sam da više nemam snage da ih prikrijem pola sata. Pročitao sam recenzije i počeo birati između ZINERIT-a i BASIRON AC-a, nadmašio Baziron.

Kupio sam 5% lijeka u ljekarni za 480 rubalja i počeo izvršavati svoju kožu. Priprema za najgore: crvenilo i opekline kože. Ali nisam osjetio ništa slično jednom. Isprva sam se nanosio po cijelom licu (u tankom sloju), jer su brežuljci posvuda, a kasnije sam počeo primjenjivati ​​točku. Čim se razmazate, koža počinje štipati na početku, zatim se pojavljuje matirani film. Ujutro, sve te manifestacije nestaju.

Prva 2 tjedna razmazala sam se ujutro i navečer. Povoljan učinak pojavio se nakon tjedan dana uporabe. Koža je postala ravnomjernija. Istodobno sam se aktivno sunčao (ljeti i moru, gdje bez njega). Za sve vrijeme koje sam koristio Baziron nikada nisam premazao hidratantne kreme (ljeti ih ne mogu podnijeti), moja koža je čak postala manje masna. Prošao je mjesec dana od kada sam redovito prestao uzimati Baziron, ali moje je lice čisto i čim se pojavi bubuljica, primijenim svoje čudo i ujutro sve nestane, kako se ispostavilo, nema učinka navikavanja. Cijev još nije gotova, a moji osjećaji su izvan riječi. Tonalka i prah ne trebam, koža je čista i glatka, kao i prije.

Moj prvi tjedni prikaz:

Razmazila sam prvi tjedan, nisam obraćala pozornost na rezultat, jer još uvijek nisam htjela gledati u ogledalo, jer osim ružnog lica tamo ne bih ništa vidjela. Ali ono što je bilo moje iznenađenje kada su se akne smanjile i većina je prošla, znate, bez traga. Akne su još bile na mojoj koži, ali trebalo je samo tjedan dana!

Upozorenje iz osobnog iskustva.

Ne pokušavajte staviti na obraze, ako nisu pogođeni aknama. Ili su bili najmanji prištići. Ali to sam učinio s budalom uma, ne s točkom, već s kremom i što mislite. Sutradan ujutro imam: svrab, piling, crvenilo, odmah sam počeo brisati dobro poznati Boro plus, onda je sve stalo, to jest, koristiti ga samo kad je potrebno i na mjestima problema.

Prošlo je gotovo 3 mjeseca od liječenja.

Lice je postalo normalna ljudska vrsta. Izlazak bez šminke više se ne čini toliko kritičnim, također mi više ne treba obilje alata za maskiranje.

  • Zona T se ne suši i ne ljušti (barem za mene. Ako ima suhoće, nanesite nužno hidratantnu kremu)
  • Uklanja crvenilo, mislim na početnu fazu bubuljice, kada ste se tek počeli pojavljivati ​​crvena točka, pretvarajući se u ogromnu bubuljicu.
  • Vrlo djelotvorno, moje fotografije će vam same reći sve.
  • Akne na čelu skaču rjeđe, ali se i dalje pojavljuju.
  • Nije zarazna.
  • Ne primjenjujemo mnogo. Lokalno i samo na problemskim područjima.
  • Ne za suhu kožu lica, jer će uzrokovati varanje.
  • Tijekom primjene nemojte nositi dobru odjeću, ako dobijete sredstva. ona će zapaliti vašu tkaninu do "tla".

Koristim od kraja 2006. godine. Nekoliko prištića tijekom ICP perioda podsjeća na problematičnu kožu. Sve sam pokušao prije Bazirone, uključujući Roaccutane (pio sam godinu dana, lice mi je postalo još gore nakon otkazivanja), pokušala je i darsonval. Koža mi je bila osušena vrhom sušenja, čak je bilo i ljuštenja, sada normalno, stvarno koristim hidratantne kreme, osobito zimi - posljednja serija je hidratantna emulzija. I zašto Baziron nije izmislio prije? :-( Bio sam mučen aknama 8 godina, nisam mogao živjeti bez prostora za glavu, trošio sam mnogo novca na bilo koje skinorene, normorme, itd., A tisuće ih više prihvaćao od dermologa.

Imao sam rezultat za oko 2 tjedna. Akne su se samo "isušile", sama mi je koža masna, a nakon što je bazirona postala normalna) sada uopće ne patim) uvijek je bilo akni, neke su prolazile kroz druge, ali sada se pojavljuju prije PMS-a i odmah nestaju jer ručno Baziron)))))

Na početku jeseni koristio sam basiron, bilo da se radi o hormonima, ili o nečem drugom, a mnoge akne na bradi su mi se izvukle, a crvene mrlje izašle.
Oko mjesec dana sve sam očistio (iako sam uz baziron koristio i kremu, ujutro sam koristio umivaonik kao gel za čišćenje, a jednom tjedno i pročišćivač).
To je ugodno za korištenje, nakon nanošenja - štipanje kože, malo, ali sam odmah premazana krema, tako da nije bilo neugodnih posljedica.

Baziron mi je savjetovao da koristim prijatelja koji je imao velike probleme s licem. Vrlo smo bliski s njom, pa mi je ispričala o mnogim alatima koje je koristila: Zinerit, diferencijal i skinoren. I nikada nisam imao nikakvih posebnih problema sa svojim licem, ali do trenutka kada je užas počeo dolaziti do 23 godine ((. Nove akne su se pojavljivale gotovo svaki dan + povećala se vrlo masna koža. Zašto je to bilo tamo! Sve moje prethodno čiste pore bile su zapušene komedonima.

Tada smo počeli manje često viđati našu djevojku. Pokušao sam puno alata. Kad smo se sreli i ispričala o svojim mukama s ovim aknama. Savjetovala je da se koristi Baziron. Kupljen, zamazan, sve je standardno :). Tri dana kasnije primijetio sam da se sadržaj masti u koži neznatno smanjio. Otišao sam na čišćenje, kozmetičarka je istisnula sve crne točkice. Nakon toga, Baziron je upravo počeo činiti čuda! Ozbiljan sam! Već nakon 2 tjedna došlo je do izvrsnog rezultata (glavna stvar je da je koža ponovno postala normalna, ne masna. Završio sam s uporabom nakon mjesec dana kada se sve vratilo u normalno stanje. pa hvala :).